Tisztelt Látogató!

Üdvözöljük a BKV Zrt. - Webshopban!  

 

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy 2021. május 11-től újra elérhető a személyes átvételi lehetőség az alábbi helyszíneken és nyitvatartási időben:

 

  •   Deák tér - Földalatti Vasúti Múzeum:                                            hétfő kivételével minden nap 10:00 - 17:00    
  •   Szentendre - Városi Tömegközlekedési Múzeum:                        hétfő kivételével minden nap 10:00 - 17:00

 

Kérjük ne feledjék, hogy múzeumainkba való belépéskor szükséges a járványügyi biztonsági előírások betartása és a védettség igazolása!

A postai küldeményeket továbbra is heti 1 alkalommal indítjuk.
A szerda éjfélig beérkezett rendelések az adott héten csütörtökön, legkésőbb pénteken kerülnek postai feladásra

Online üzletünkben olyan közlekedéshez/tömegközlekedéshez köthető ajándéktárgyak, relikviák, könyvek, gyermekjátékok, emblémázott termékek és használati tárgyak kaphatók, melyek legtöbbjét csak ittilletve személyesen Társaságunk központjában és a Deák téri, Szentendrei múzeumaiban vásárolhat meg. A BKV Zrt. - Webshopban történő vásárláshoz regisztrálnia kell honlapunkon, mely a weboldal jobb felső részén, illetve a megrendelés elküldését megelőzően tehető meg.

Az áruházban kényelmesen és egyszerűen keresgélhet, válogathat, a megvásárolni kívánt tárgyak ellenértékét több módon kiegyenlítheti, mindemellett személyes átvételi helyszínek, illetve kiszállítás között is szabadon választhat.

A BKV Zrt. - Webshop használatának feltétele az Adatvédelmi Nyilatkozat és az Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) elfogadása, mely a regisztráció, illetve a vásárlás során megtehető. A szabályzatok az alábbi linkeken is elérhetők:

Használt járműveinkből kiszerelt relikviáink (patinás alkatrészek) megvásárolhatók Székházunkban, illetve a Webáruházunkban szereplő valamennyi termék ugyancsak kapható társaságunk központjában (H-CS 7-15:00, P 7-14:00), Deák téri múzeumunkban (K-V 10-17:00) és Szentendre múzeumunkban (Ápr. 1. - Okt. 31. K-V 10-17:00) is egyaránt. Mindezeket a termékeket a Főoldal “Értékesítés” menüpontjára kattintva érheti el.

A Webshop elérhetősége: webshop@bkv.hu

Kellemes vásárlást kívánunk!

Új termékeink

Kiemelt ajánlataink

Játékok

Dísztárgyak

Használati tárgyak

Ruhák

Könyvek

Új termékeink

Kiemelt ajánlataink

Használati tárgyak

Ruhák