BKV.hu

Még sosem mutattuk be – most megismerkedhet az M4 kelenföldi járműtelepével!

2020-12-16 11:09:38

December 17-én láthatják Virtuális telephely-bejárásaink idei utolsó videóját, amelyen a 4-es metró  főhadiszállására kalauzoljuk el a közlekedésbarátokat.

A koronavírus járvány terjedésének megakadályozása érdekében idén sok jó beltéri és szabadtéri programról le kellett mondanunk. Ez alól a BKV legkedveltebb rendezvényei, a telephelyi nyílt napok sem kivételek. Ennek ellenére idén is megtaláltuk a módját, hogy a közlekedésbarátok „ellátogathassanak” járműtelepeinkre – ha csak virtuálisan is.

Az 50 éves budapesti metróközlekedés jubileumi évét egy különleges „látogatással” búcsúztathatják velünk Youtube -csatornánk és Facebook-oldalunk követői. A hat éve átadott kelenföldi M4 metró-járműtelepen ugyanis még nem rendeztünk nyílt napot, sőt bemutató videót is most először készítettünk róla.

A virtuális telephely-látogatásra elsősorban azokat a gyermekeket, szülőket, közlekedésbarátokat várjuk, akik népszerű nyílt napjaink rendszeres vendégei voltak, és várják, hogy jövőre remélhetőleg ismét testközelből találkozhassanak járműveinkkel, és azok otthonával.

Ismerje meg a BKV infrastruktúráját és járműparkját! Jó látogatást kívánunk az M4 Gyergyótölgyes utcai telephelyén!

Ne maradjon le a videópremierről, csatlakozzon Facebook-eseményünkhöz:  https://fb.me/e/3gKNFyESM
Premier: 2020.12.17. 11 óra

Facebook-oldalunk elérhetősége: https://www.facebook.com/bkvzrt1

 „BKV – Szeretem csinálni” nyilvános Facebook-csoportunkban közelebbről is megismerkedhet azokkal, akik munkába, bevásárolni viszik, biztonságban célba juttatják: https://www.facebook.com/groups/BKVszeretemcsinalni

Instagram-oldalunk: https://www.instagram.com/bkvzrt_official/

Iratkozzon fel Youtube-csatornánkra, hogy ne maradjon le a friss videótartalmainkról! Tavasszal indult Virtuális telephely-látogatásaink ide kattintva érhetők el: https://tinyurl.com/y3mswbbq

 

BKV Zrt.