BKV.hu

Február 6-tól BKV-s Amatőr Művészek és Alkotók a BKV múzeumában

2013-02-06 18:09:32

A munkájukkal nap mint nap találkozhatnak utasaink: szerelők, járművezetők, adminisztratív dolgozók végzik feladatukat azért, hogy mozgásba hozzák a várost. Most második alkalommal mutatjuk meg, mivel foglalkoznak munkatársaink szabadidejükben.

Ha kíváncsi arra, milyen festményt fest az a buszvezető, aki munkába viszi minden reggel, vagy éppen hogyan hímez az a kollegina, aki munkaidőben a metró forgalmát irányítja, esetleg milyen ékszereket készít az, aki megválaszolja az utaspanaszokat, vagy milyen gobelineket alkot a villamosvezető, aki hímzéssel töltődik fel szabadidejében, milyen téma ihleti meg a műkedvelő fotóst, jöjjön el és nézze meg a BKV amatőr alkotóinak műveit.

Amatőr írók, festők, grafikusok, gobelin vagy éppen ékszerkészítők, fafaragók, keramikusok és fotósok állítják ki munkáikat, hiszen fontosnak tartjuk megmutatni, hogy bár mind BKV-sok vagyunk, milyen színes, kreatív csapat együttműködése a fővárosi közlekedés fenntartása.

Február 6-án tehát kiállítás nyílik azon munkatársak alkotásaiból, akik szívesen megmutatják magukat és azt az oldalukat, amit utasaink egyébként nem láthatnak. A kiállítás helyszíne a Földalatti Vasúti Múzeum, a BKV Deák téri múzeuma, a tárlat február 28-ig látható.

A kiállítás a hónap végéig, az  U jelű utazási igazolvánnyal ingyenesen látogatható.

BKV Zrt.


Csatolt dokumentumok: