BKV.hu

Rendkívüli helyzetek, rendkívüli megoldások – Virtuális telephely-látogatás sorozatunk második része a Budafok Kocsiszínbe kalauzolja el az érdeklődőket

2020-05-21 11:08:51

A koronavírus-járvánnyal  kapcsolatos könnyítések nem érintik még egy ideig a nagyobb létszámú rendezvényeket, így még hónapokig nem lesz mód arra, hogy a népszerű BKV-s nyílt napokat megtartsuk. Annak érdekében, hogy ebben a rendkívüli helyzetben se kelljen lemondani ezekről a közkedvelt rendezvényekről, kárpótlásul ismét virtuális  látogatásra hívjuk – korhatár nélkül – az édeklődő gyermekeket, szülőket, közlekedésbarátokat. Reméljük, így is megközelíti majd az érdeklődők létszáma a korábban megszokottat.

 Virtuális nyílt nap eseménysorozatunk II. részében a Budafok Kocsiszínbe invitáljuk az érdeklődőket. A járműtelep érdekessége, ahogy azt látogatóink már tapasztalták, hogy nem Budafokon, hanem a Fehérvári úton található. Elődjét még a Budapest-Budafoki Helyiérdekű Villamos Vasút, a BBVV építtette 1899-ben.

A kocsiszínben készült videónkat hivatalos YouTube-csatornánkon május 22-én 11.00 órakor tesszük nyilvánossá, de figyelemmel lehet majd követni a Facebook oldalunkon is.

A virtuális bejárás során ismét számos kulisszatitokba nyújtunk betekintést.

 

Premier: 2020.05.22. 11:00

 

További friss és érdekes tartalmak hivatalos facebook-oldalunkon: https://www.facebook.com/bkvzrt1/

A BKV a járványhelyzet kezdete óta hoz utasaink és dolgozóink védelmét szolgáló intézkedéseket, az enyhítések ellenére továbbra is szünetel járatainkon az elsőajtós felszállás, kordonnal választottuk el járművezetőinket, folyamatosan védőfelszerelést biztosítottunk dolgozóinknak és home office-ból látják el feladataikat azok, akik számára ez megoldható. Változatlanul arra törekszünk, hogy miden eszközzel megelőzzük, vagy legalább lassítsuk a járvány terjedését, miközben munkánkkal hozzájáruljunk a város működéséhez.

Intézkedéseinkről bővebben itt olvashatnak: https://www.bkv.hu/hu/koronavirus

 

Kellemes telephely-bejárást kívánunk!

BKV Zrt.