BKV.hu

Változik a közösségi közlekedési járatok menetrendje a március 10-i munkanaphoz kapcsolódóan

2018-03-08 16:50:25

A 2018. március 16-i pihenőnapot március 10-én dolgozzuk le, ezért március 10-én a fővárosi közösségi közlekedési járatok az iskolaszüneti menetrend szerint közlekednek, az M3-as metró pedig – a munkanapokon megszokott közlekedési rend szerint – 20:30-ig Kőbánya-Kispest és Lehel tér között közlekedik. Az M2-es és az M4-es metró mind március 9-én (pénteken), mind március 10-én (szombaton) éjjel hosszabb üzemidővel közlekedik.

Március 10-én (szombaton) a munkanapokon megszokott közlekedési rend szerint 20:30-ig Kőbánya-Kispest és a Lehel tér között jár az M3-as metró. A Lehel tértől Újpest felé ebben az időszakban továbbra is metrópótló busz viszi az utasokat. Este a teljes vonalon pótlóbusz jár az M3-as metró helyett. Az M3-as metró felújításával és pótlásával kapcsolatos további forgalmi információk a www.bkk.hu/m3felujitas oldalon olvashatók.

Március 9-én (pénteken) a munkanapi (illetve ahol van ilyen, ott a hétfőtől csütörtökig) érvényes menetrendet kell figyelni a megállóhelyeken. Március 10-én (szombat) az iskolaszünetben érvényes pénteki munkanapi menetrend lesz érvényben Budapesten.

Az éjszakai közlekedésben a március 9-ről 10-re virradó éjszaka munkanapi menetrend lesz érvényben. Az M2-es és az M4-es metró a pénteken éjjel megszokott módon hosszabb üzemidővel, éjjel fél egyig közlekedik. Szombat éjjel az éjszakai járatok a megszokott menetrend szerint járnak, az M2-es és M4-es metró ezen a napon is éjjel fél egyig jár.

 

Budapest, 2018. március 8.
Budapesti Közlekedési Központ