BKV.hu

Újra forgalomba áll a Dallamos Villamos

2014-09-02 12:44:47

A BKV és a BKK idén is csatlakozott a Magyar Dal Napja rendezvényhez

Egy délutánra, szeptember 7-én, vasárnap – az országos rendezvény előtt egy héttel – ismét zenétől lesz hangos a BKV egyik UV típusú nosztalgiavillamosa. Ennek oka, hogy újra részt veszünk a Magyar Dal Napja rendezvényen. Ezúttal a 47-es villamos vonalán közlekedik a muzsikás menet.

A BKV ötödik alkalommal indítja útjára a zenészektől és zenerajongóktól zsúfolt, úgynevezett Dallamos Villamost. Minden évben fontos számunkra, hogy csatlakozzunk a rendezvényhez, hiszen ez olyan alkalom, amikor megmutathatjuk, hogy a BKV és a BKK elkötelezett a kultúra támogatása iránt. Célunk, hogy a különleges kulturális élményen kívül olyan egyedülálló utazási élményt is adjunk utasainknak, amelyre csak igen ritkán nyílik lehetőség. Reméljük, hogy ebben az évben is akkora sikere lesz a Dallamos Villamosnak, amekkora az elmúlt években volt.
Az idén 50 éves UV szerelvényekkel, amelyek 7 éve nem közlekednek a budapesti forgalomban, csak különleges alkalmakkor, a nosztalgiaprogramokon találkozhatnak utasaink. Ilyen esemény a – már hagyománynak számító – Dallamos Villamos indulása is. Ezúttal a 47-es villamos vonalán közlekedik a zenészekkel és zenekedvelőkkel teli jármű szeptember 7-én, vasárnap délután.
A Deák Ferenc tér M és a Budafok, Városház tér között közlekedő járatra érvényes jeggyel vagy bérlettel szállhatnak fel a különleges utazásra vágyók. A szerelvény két kocsiból áll, így egy menetben két együttes is zenél a guruló színpadon.

Várunk minden érdeklődőt az alábbi időpontokban és együttesekkel.

Indulás szeptember 7-én, a 47-es villamos Deák Ferenc tér M megállójából:

14:00  EnniHol és Kontrolalter
15:45  Cherokee és Popcsajok
17:30  VARGA BANDA és Napkutya
19:15  Kávészünet és Kafkaz

Indulás a 47-es villamos Városház tér állomásról:

14:50 Zoom és Tükezoo
16:35 Bogoz és Kiss Barna és az Utcazenekar
18:20 Haszüna és Kávészünet
20:05 Tintás zenekar és Napfénypresszó
 
Hangulatos utazást és jó szórakozást kívánunk!
 

BKV Zrt.
Budapesti Közlekedési Központ