BKV.hu

Új forma, színesebb tartalom – Megújult a BKV hivatalos honlapja

2023-06-26 11:36:00

Modern, megújult, felhasználóbarát külsővel, újrarendezett tartalommal várja a BKV honlapja látogatóit.

Társaságunk a budapesti utazóközönség igényeinek magas szintű kiszolgálására törekszik több mint fél évszázada. Ennek a törekvésnek része a járműflotta folyamatos megújulása, vagy az M3-as metróvonal május végén lezárult rekonstrukciója is. Az ilyen nagyszabású beruházások mellett azonban a részletekre is igyekszünk odafigyelni. A digitális technika és kultúra fejlődésével lépést tartva mostantól színesebb, modern dizájnnal és megújult tartalommal várja hivatalos honlapunk az érdeklődőket.

A korábbi keresési és látogatási eredményeket elemezve újrastrukturáltuk az oldalt, hogy a felhasználók számára releváns információk könnyen elérhetővé váljanak. Így kerültek kiemelt helyre a hazai és külföldi turisták körében egyaránt kedvelt célpontnak számító Budavári Siklóval és a Zugligeti Libegővel kapcsolatos turisztikai információk. Álláshirdetéseink és a jelentkezéssel kapcsolatos információk is a főoldalon kaptak helyet segítve az álláskeresőket a lehetőségek felfedezésében. Az egyre növekvő népszerűségnek örvendő BKV-s ajándéktárgyak kiválasztása és vásárlása is egyszerűbbé vált a dedikált keresővel, a webshop látványos megjelenítésével és az online kártyás fizetési felület megújításával.

Társaságunk történelmére kíváncsi, állást keres, vagy csak szeretteit lepné meg stílusos ajándékkal?! Kattintson megújult honlapunkra!

https://www.bkv.hu/hu

 

BKV Zrt.