BKV.hu

Továbbra is várjuk a meséket - hajrában a BKV pályázata

2022-04-13 15:01:00

Már beérkeztek az első pályaművek a gyerekektől, de a hosszú hétvégén még sok mese születhet! Sőt, eredeti határidőnket meghosszabbítva egészen április 22., péntekig várjuk a pályázatokat a BKV Gurulós történetek című mese- és novellapályázatára.

Ha szereted a közösségi közlekedést és szívesen találsz ki saját történeteket, írd le és küldd el nekünk! A BKV ezúttal mese- és novellaíró pályázatot hirdetett általános iskolások számára. A műveket két korcsoportból várjuk: 2-4., valamint 5-8. osztályos gyermekektől.

A mese vagy rövid novella:
szóljon a városi közösségi közlekedésről, vagy annak valamely szereplőjéről, legyen az akár járművezető vagy a kedvenc közlekedési eszköz;
maximum 3000 karakter lehet;
kérjük, hogy eredeti kézírással beszkennelve és begépelve (akár szülői segítséggel) is küldjétek el a műveket;
ha pedig szívesen illusztrálnátok is az írást, csatoljátok a pályamű mellé a (JPG formátumban, minimum 3500 pixel széles, minimum 300dpi minőségben) beszkennelt, azaz nem telefonnal fotózott rajzotokat, festményeteket is;
mindezekben természetesen a szülők segítségét kérjük, hiszen a pályázat a fenti feltételek teljesülése mellett csak a gondviselő által kitöltött és aláírt nyilatkozat együttes megküldésével érvényes!

A beérkezett műveket szakmai zsűri értékeli: Pásztohy Panka (író, illusztrátor), Nyáry Krisztián (író, irodalomtörténész, könyvkiadó) és Rényi Ádám (író, könyvkiadó, kommunikációs szakember).

A pályamunkák beérkezési határideje: 2022. április 22., déli 12 óra.

A pályázat pontos feltételeit tartalmazó kiírás, valamint a nyilatkozat a BKV honlapján az alábbi linken érhető el:
https://www.bkv.hu/hu/mesepalyazat_2022

Kérjük a szülőket, gondviselőket, olvassák el figyelmesen a kiírást és segítsék gyermeküket a sikeres pályamű leadásában. A műveket és a fenti linkre kattintva elérhető kitöltött, aláírt nyilatkozatot (valamint, ha készült, az illusztrációt a fent megadott módon) a palyazom@bkv.hu e-mail címre várjuk egy emailben.

Örömteli alkotást kívánunk!

2022.04.13.

BKV Zrt.