BKV.hu

Továbbra is dolgozóink és utasaink védelme a cél

2020-03-17 16:46:28

- A megelőzés érdekében hozott újabb intézkedések-

 

A rendkívüli helyzetre való tekintettel módosul néhány – nem közlekedést érintő – szolgáltatásunk is: átalakul a BKV Talált tárgy Kezelőségének működése és nyitvatartása, illetve határozatlan ideig nem látogathatóak múzeumaink.

 

A Talált tárgy Kezelőség határozatlan ideig ügyeleti rendben működik az alábbiak szerint:

Hétfő, Kedd, Szerda: ZÁRVA

Csütörtök 10:00-16:00

Péntek: 10:00 – 14:00

További intézkedés, hogy a koronavírus-járvány terjedésének megakadályozása, lassítása érdekében március 19-től ­­– hasonlóan a gyógyszertárakhoz – a várakozásra is új szabályokat hoztunk: egyszerre csak egy ügyfél tartózkodhat az ügyféltérben, a többi várakozót kérjük, hogy a bejárat előtt várjon, egymástól körülbelül 1 méterre. Az új várakozási rend nemcsak a dolgozók, hanem az ügyfelek egészségét és biztonságát is szolgálja, ezért kérjük ügyfeleink megértését. Elvesztett értékei után elektronikus levélben is tud érdeklődni a talalttargy@bkv.hu e-mail címen.

 

Múzeumok bezárása

Munkavállalóink, valamint a látogatók egészségét célzó intézkedéseinket – igazodva a mindenkori járványügyi óvintézkedésekhez – múzeumainkra is kiterjesztettük. A járványügyi veszélyhelyzetre való tekintettel határozatlan ideig nem látogatható a Földalatti Vasúti Múzeum, illetve a szentendrei Városi Tömegközlekedési Múzeum áprilisi nyitását elhalasztjuk. Azoknak, akik ez idő alatt sem szeretnék megfosztani magukat a Deák téri múzeum csodáitól, ajánljuk virtuális túránkat, amelyet ITT tudnak elérni.

 

Kövessenek minket és kollégáinkat a Facebookon!

Látogassanak el honlapunkra, ahol egy helyen minden, a közösségi közlekedést és a BKV-t érintő információt megtalálnak: https://www.bkv.hu/hu/koronavirus. Kövessék Facebook oldalunkat (https://www.facebook.com/bkvzrt1/) , ahol hasznos információkról értesülhetnek az aktuális helyzetről, valamint kövessék Facebook csoportunkat (https://www.facebook.com/groups/BKVszeretemcsinalni/) , ahol a rendkívül nehéz időkben is derekasan helytálló, az Önöket szállító munkatársaink napi beszámolóit olvashatják, amelyekből érződik az elkötelezettség és a hivatástudat.

 

Kollégáinknak ezúton is köszönjük munkájukat!

 

BKV Zrt.