BKV.hu

TikTok – a következő megálló

2022-03-10 11:56:00

Elindult a BKV TikTok-csatornája. A közismert videómegosztón keressenek és kövessenek minket bkvzrt_official felhasználónév alatt! Utazzunk együtt a vidám és tájékoztató jellegű kisfilmek között! 

A városi közlekedés után érdeklődők mától újabb közösségi média platformon, a TikTokon is találkozhatnak a BKV-val. Az elsősorban fiatalok körében népszerű, 2012-ben született videómegosztó felületen rövid, hol vicces, hol pedig informatív kisfilmeket nézhetnek meg a felhasználók. A TikTok eredetileg tánc-, szinkron- és tehetségvideók készítésére szolgált, azonban napjainkban már olyan nagyvállalatoknak is helye van rajta, mint a BKV. Az applikáció mobilon és számítógépen is elérhető bárki számára.

A BKV csatornáján vegyesen osztunk meg szórakoztató és oktató jellegű tartalmakat, valamint programajánló és kedvcsináló klippek is előfordulnak a jövőben. A BKV Vlogok legjobb pillanatait is kereshetik majd a felhasználók, és nosztalgiajárműveink szépségét is megcsodálhatják a videók között. Az új felületre új tartalmakkal is készülünk, sőt, eddig ismeretlen perspektívából is szeretnénk megmutatni vállalatunkat.

A BKV a Facebook, az Instagram és a Youtube után mostantól a TikTokon is követhető bkvzrt_official néven: https://www.tiktok.com/@bkvzrt_official

 

További BKV-s tartalmak:

Honlap: https://www.bkv.hu/

Facebook: https://www.facebook.com/bkvzrt1/

Facebook karrier: https://www.facebook.com/tegedisvarunkacsapatunkba/

Facebook-csoport: https://www.facebook.com/groups/BKVszeretemcsinalni/

Instagram: https://www.instagram.com/bkvzrt_official/ 

 

2022.03.10.

BKV Zrt.