BKV.hu

Tanúsítványok

A Budapesti Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság a fővárosban közlekedőknek már több, mint 50 éve kínál kényelmes, kulturált, kiszámítható és biztonságos közösségi közlekedést. Fővárosi tulajdonú nagyvállalatként felelősek és egyben elkötelezettek vagyunk a fenntartható, környezettudatos, energiahatékony és az elérhető legjobb minőségű szolgáltatásnyújtásért, melynek alappillérét képezi teljesítményünk folyamatos fejlesztése.


A környezeti hatások csökkentése érdekében a közösségi közlekedés fejlesztése, a minél tisztább járművek alkalmazása, a természeti erőforrások hatékony felhasználása mind stratégiai célrendszerünk része.
Ezen elvek mentén törekszünk a minél jobb minőségű, energiahatékony és környezetkímélő működésre, hogy minél nagyobb megelégedést érjünk el utazóközönségünk körében, és mindezt oly módon tegyük, hogy a lehető legkevésbé szennyezzük környezetünket, ezáltal is visszaszorítva a főváros levegőszennyezését.


Ennek érdekében évek óta ISO 9001, ISO 14001 és ISO 50001 szabványok szerint minőség-, környezetközpontú és energiagazdálkodási irányítási rendszert működtetünk, melyek alkalmazási területei az idő előrehaladtával folyamatosan bővültek.
A Társaság hatékony működésének érdekében a három irányítási rendszer összeolvadásával 2021 májusában bevezettük az integrált irányítási rendszert, melyet 2021 júniusában sikeresen tanúsíttattunk.


Csatolt dokumentumok: