BKV.hu

Szabályosan kötött szerződést a BKV

2021-12-10 17:03:07

A sajtóban megjelentek kapcsán a BKV Zrt. kijelenti, hogy a 2019 elején lezajlott informatikai és üzemeltetési feladatok elvégzésére kiírt közbeszerzési eljárás szabályosan, a jogszabályi előírásoknak megfelelően történt. A nyertes cég alvállalkozóira vonatkozó további részletekről nincs információnk.
 
Mint ismeretes, a gazdasági trendeket és az IT-szektor aktualitásait figyelembe véve már 2009 óta külső, nagy múltú tőzsdén is jelenlévő partnerek végzik a külső informatikai szolgáltatások nagy részét, amelyek garantálják a BKV Zrt. informatikai rendszerének stabilitását.
 
A 2009-ben kötött szerződés 2019-ben járt le, ezért 2019 elején írtunk ki közbeszerzést „informatikai és üzemeltetési feladatok” elvégzésére, majd 2019. június 28-án kötöttünk szerződést 5 évre. A szerződésben alvállalkozóként a T-Systems Magyarország Zrt., illetve a 4iG Nyrt. lett megjelölve. A nyertes cég alvállalkozóira vonatkozó további részletekről nincs információnk.
 
Mindent figyelembe véve elmondható: a közbeszerzési törvény előírásait maximálisan szem előtt tartva, szabályosan, jogszerűen járt el Társaságunk, amikor szerződést kötött.


BKV Zrt.