BKV.hu

Spóroljon 10 600 forintot a kedvezményes éves bérlettel!

2011-12-23 13:33:11

Váltsa meg még idén 2012-es éves bérletét!

A januári sorban állás elkerülése érdekében még idén, december 31-éig vásárolja meg 2012-re szóló éves bérletét, hiszen birtokában már az Újév hajnalán is ezzel utazhat! Ha éves bérletet vesz, nem kell minden hónapban a naptárt és a lejárati dátumot figyelnie, ráadásul, ha kedvezményes éves bérletünket választja, megajándékozzuk Önt több mint egy havi díjmentes utazással. A kedvezményes éves bérlet ára ugyanis 107 000 forint, viszont ha havonta megvásárolja a 9800 forintos bérletet, az egész évben 117 600 forintjába kerül. Így, ha az éves bérletet választja, 10 600 forintot megtakarít.

2012-es éves bérleteink összes típusa (Kedvezményes éves Budapest-bérlet - 12 szelvényes és 1 szelvényes változat-, Éves Budapest bérlet, Éves összvonalas Budapest-bérlet és az Arckép nélküli éves Budapest-bérlet) már december 15-étől kapható társaságunk központi, VII., Akácfa utca 15. sz. alatti bérletpénztárában.

A Kedvezményes éves Budapest bérletek értékesítését december 22-étől a központi bérletpénztáron kívül további 24 pénztár kezdi meg. Részletes információ a BKV honlapján (http://www.bkv.hu/hu/tajekoztato/tajekoztatas_a_2012_ben_ervenyes_tarifakrol_es_ervenyessegi_szabalyokrol) elérhető.

Vásárlóink igényeit kielégítve, a 2012-es Kedvezményes éves Budapest-bérleteket (nem visszaváltható típus) két formában is forgalomba hozzuk: a vásárlóknak lehetősége lesz választani az 1 szelvényes típus és a 12 szelvényes, hónap megnevezéssel ellátott éves bérletszelvény tömb közül. Így minden kedves utasunk eldöntheti, hogy számára melyik a praktikusabb.

A könnyebb áttekinthetőség érdekében a következő táblázatban összefoglaltuk éves bérleteink különböző típusainak legfontosabb tulajdonságait, ezzel segítve utasaink döntését a választásban.

 

Forma

Az érvényességi idő megkezdését követően visszaváltható?

Tartalmaz kedvezményt az ára?

Ki veheti meg?

Átruházható?

Kedvezményes éves Budapest-bérlet

1 szelvény

nem

>1 hónap

bárki

nem

12 szelvény

nem

>1 hónap

bárki

nem

Éves Budapest-bérlet

1 szelvény

igen

nincs

bárki

nem

Éves összvonalas Budapest-bérlet

1 szelvény

nem

akár 41 százalék

bárki

nem

Arckép nélküli éves Budapest-bérlet

1 szelvény

nem

nincs

rendelet szerint

igen

 

Felhívjuk kedves utasaink figyelmét, hogy a kedvezményes éves Budapest bérlet nem visszaváltható, míg a havi bérlet érvényesség megkezdése előtt 250 Ft kezelési költség felszámítása mellett igen.

2011. december 23.
Budapesti Közlekedési Központ
BKV Zrt.