BKV.hu

Segítség az álláskereséshez – LinkedInen is jelen vagyunk!

2022-09-01 09:49:00

Mától a legnagyobb üzleti közösségi oldalon, a LinkedInen is megtalálhatják a BKV-t! A főként álláskeresésre és hirdetésre irányuló honlapon vállalatunk aktuális állásajánlataival, induló tanfolyamaival és egyéb, munkakereséssel kapcsolatos tartalmakkal találkozhatnak követőink.

A BKV kommunikációjában is arra törekszünk, hogy minél szélesebb körben eljussunk mindenkihez, aki a közlekedés, a közösségi közlekedés iránt fogékony. Ennek érdekében társaságunk a Facebook, Instagram, TikTok és Youtube mellett újabb közösségi média felületre regisztrált: ezentúl LinkedInen is megtalálhatnak minket!

A LinkedIn a legnagyobb üzleti közösségi oldal, 2003 óta szolgál üzleti kapcsolatok kiépítésére és álláskeresésre vagy hirdetésre. A BKV profilján elsősorban aktuális állásajánlatainkról, az éppen induló tanfolyamokról tájékozódhatnak a követők, de munkakereséssel kapcsolatos érdekességek, vagy a jelentkezést segítő információk is lesznek az oldalunkon.

Facebook felületeinken a közösségi közlekedéssel kapcsolatos érdekes vagy szórakoztató bejegyzésekkel találkozhatnak az érdeklődők. Instagram oldalunkon – az alkalmazás funkciójához hűen – járműveinkről, eseményeinkről vagy közlekedés témában érintett fotókat böngészhetnek követőink. Videós tartalmainkat TikTok és YouTube csatornáinkon követhetik, utóbbira hamarosan vadonatúj részekkel jelentkezünk népszerű Vlog sorozatunkból! Érdemes mindenhol követni minket!

 

A BKV profilja ide kattintva érhető el: https://www.linkedin.com/company/81885290

 

Keresse a további BKV-s tartalmakat is:

Honlap: https://www.bkv.hu/

Facebook: https://www.facebook.com/bkvzrt1/

Facebook karrier: https://www.facebook.com/tegedisvarunkacsapatunkba/

Facebook-csoport: https://www.facebook.com/groups/BKVszeretemcsinalni/

Instagram: https://www.instagram.com/bkvzrt_official/ 

TikTok: BKV Zrt. (@bkvzrt_official) TikTok | Nézd meg BKV Zrt. legújabb TikTok videóit

YouTube: BKV - YouTube

 

BKV Zrt.

 

Budapest, 2022. szeptember 01.