BKV.hu

Rendkívüli helyzetek, rendkívüli megoldások – Virtuális telephely-látogatás a Szépilona Kocsiszínben!

2020-05-14 19:33:08

A koronavírus-járvány mindannyiunk életére kihatással van, biztos védelem hiányában pedig a távolságtartás az egyik hatásos eszközünk a terjedés lassítására. Ebből kifolyólag számos kiváló beltéri és szabadtéri programról le kellett mondanunk az elmúlt időszakban, és ez várható a következő hónapokban is. Ennek ellenére úgy gondoljuk, hogy mindent nem vehet el tőlünk a járvány, rendhagyó megoldásokkal pedig nem is kell lemondanunk olyan népszerű és közkedvelt eseményeinket, mint a nyílt napjaink, amik átlagosan 5000 kilátogatónak, gyermekeknek, szülőknek és közlekedésbarátoknak nyújtanak szórakozást, kikapcsolódást.

Virtuális nyílt nap eseménysorozatunk I. részében holnap a Szépilona Kocsiszínbe invitáljuk az érdeklődőket. A kocsiszínben készült videónkat hivatalos YouTube-csatornánkon május 15-én 11.00 órakor tesszük nyilvánossá, illetve figyelemmel lehet követni a Facebook oldalunkon is.

A virtuális bejárás során számos kulisszatitkokba nyújtunk betekintést, így az esemény végén a látogatók úgy állhatnak fel a képernyő elől, hogy már ismerik a kocsiszín történelmét, megtekintették azokat az aknákkal ellátott vágányokat, ahol a villamosok karbantartása zajlik, megismerkedtek a javítási munkálatokkal és az egyes munkafolyamatokkal, valamint bepillantást nyertek a villamosmosó, és az itt alkalmazott környezetkímélő technológia alkalmazásába.

Az esemény facebook-oldala: https://www.facebook.com/events/2683218578578862/

Hivatalos Youtube-csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCR1wK2Y5Vi2uNcOjZGIenhw

 

Premier: 2020.05.15. 11:00

 

További friss és érdekes tartalmak hivatalos facebook-oldalunkon: https://www.facebook.com/bkvzrt1/

A BKV a járványhelyzet kezdete óta hoz utasaink és dolgozóink védelmét szolgáló intézkedéseket: szünetel az elsőajtós felszállás, kordonnal választottuk el járművezetőinket, folyamatosan védőfelszerelést biztosítottunk dolgozóinknak és home office-ból látják el feladataikat azok, akik számára ez megoldható. Továbbra is arra törekszünk, hogy miden eszközzel megelőzzük, vagy legalább lassítsuk a járvány terjedését, miközben munkánkkal hozzájáruljunk a város működéséhez. Intézkedéseinkről bővebben itt olvashatnak: https://www.bkv.hu/hu/koronavirus

Kellemes telephely-bejárást kívánunk!

 

BKV Zrt.