BKV.hu

Reagálás az Echo TV Hazahúzó c. műsorára

Tisztelt Szerkesztőség!

 

A Hazahúzó produkció az elmúlt hónapokban több ízben megkeresett bennünket azzal, hogy Budapestet, illetve a főváros  turisztikai helyszíneit bemutató sorozatában Társaságunk szakemberei legyenek segítségére az érdekesebb járművek, területek bemutatásában. A felkérést örömmel vettük még azok után is, hogy  az interjúk egyeztetése során  problémák merültek fel: igen rövid idő állt rendelkezésre, hogy adott esetben a BKV vezérigazgatójához a kérést továbbítsuk vagy éppen a megbeszélt időpontot nem tudták tartani, ezért az interjút lemondták.

 

Néhány esetben azonban a felvételek elkészültek, pl. a Szépilona kocsiszínben Radócz Csaba főmérnök, december 11-én a Siklóról Dr. Székelyné Pásztor Erzsébet, a BKV Zrt. Társasági Kapcsolatok Iroda vezetője, a Deák téri Földalatti Vasúti Múzeumról pedig Bolla Tibor, a BKV vezérigazgatója beszélt a stábnak.

 

Mindezek után megdöbbenve tapasztaltuk, hogy az Irodavezető Asszonyt  nem csak „átkeresztelték” dr. Székelyné Pásztor Erzsébetről Pusztai Erzsébet névre, hanem ráadásul nem is a saját vállalata vezetőjeként (ahol mellesleg a menedzsment tagja), hanem egy másik vállalat, a BKK alkalmazottjaként,   beosztott munkatársaként szerepel az interneten látható műsorban. Azt gondoljuk, hogy ez az interjúalannyal szembeni tiszteletlenség, nem méltó egy, az Önökéhez hasonló szerepet vállaló produkcióhoz. Mindenki joggal várja el, ha szerepel egy nyilvános fórumon, ill. a médiában megjelenik, hogy mind az általa mondottak, mind pedig a neve, beosztása és munkahelye helyesen szerepeljen a felületen.

 

Kérjük a hiba soron kívüli korrigálását, illetve a korrigálásról szíves visszajelzésüket.

 

Üdvözlettel:

 

BKV Zrt.