BKV.hu

Reagálás a Lánchíd Rádióban elhangzottakra

Tisztelt Szerkesztő!

A Lánchíd Rádió május 5-i adásában helytelenül jelent meg a BKV Zrt. álláspontja az új honlap béta verziójával felmerült kritikákkal kapcsolatban.

A megszerkesztett anyag tévesen közli, hogy a Társaság az utazástervezőért fizetett majdnem 12 millió forintot. Ezzel szemben a valóság az, hogy a BKV Zrt. 11,6 millió forint szerződés szerinti összeget fizetett a honlap fejlesztéséért, nem pedig az ahhoz kapcsolódó másik alkalmazásért, az utazástervezőért.

A BKV új honlapja - s egyúttal annak új utazástervezője is - fejlesztés alatt áll, de béta verziója már elérhető. Folyamatosan érkeznek hozzánk észrevételek, javaslatok, amelyeket ellenőrzünk. Ha javítanivalóval találkozunk, azonnal megtesszük a szükséges lépéseket.

Az Utazástervező alkalmazás jelenleg tesztelési fázisban van, ennek sikeres végrehajtásában kérte a BKV Zrt. a honlap látogatóinak támogatását. Amennyiben a tesztek alapján az alkalmazás megfelelően működik, és utasaink elégedettek lesznek a működésével, úgy azt integráljuk a honlapba.

Üdvözlettel:
BKV Zrt.