BKV.hu

Reagálás a Blikk Megvertek a BKV őrei egy embert írásával kapcsolatban

Tisztelt Vajta Zoltán!
 
A blikkben megjelent "Megvertek a BKV őrei egy embert" című írásával kapcsolatban az alábbi tájékoztatást adjuk:
 
 
Ahogy azt hivatalos válaszunkban jeleztük: a BKV Zrt-nek semmi köze nincs az Ön által említett ügyhöz. Ön mégis - talán a példányszám növelése érdekében - a "BKV ellenőreinek" tulajdonítja egy sértett megverését, pedig minden bizonnyal tisztában van vele, hogy a szakmai válaszunk szerint  egy járókelő verhette meg a sértettet, amelyet a hivatalos rendőrségi jegyzőkönyv is igazol. Ön tehát indokolatlanul keltette Társaságunk rossz hírét és nem vette figyelembe a hivatalos tájékoztatásunkat - legalábbis a szenzációhajhász cím esetében.
 
Kérjük - a korrekt tájékoztatás reményében - , árulja el nekünk, hogy mire alapozza - szokás szerint pontatlan - cikkének címét, miszerint a BKV-nak, vagy alvállalkozójának köze lenne az ügyhöz? Nem értjük, hogy Ön – ez esetben is – miért hagyta figyelmen kívül a BKV Zrt. hivatalos tájékoztatását, mely alapján a cikkének címe nyilvánvalóan irreleváns.
 
Jelen levelünket az Ön főszerkesztőjének is küldjük, illetve arról is tájékoztatjuk Önt, hogy a következő megkereséseire a szakmai válaszokat egyidejűleg az Ön főszerkesztőjének is továbbítjuk.
 
Üdvözlettel:
BKV Zrt.