BKV.hu

Nyílt nap a kelenföldi autóbuszgarázsban

2015-04-21 15:34:35

A budapesti autóbusz-közlekedés 100. évfordulóját egész éves programsorozattal ünnepeljük. Első nyílt napunkon – 2015. április 26-án (vasárnap), 10-16 óra között – a Kelenföldi autóbuszgarázsban várjuk mindazokat, akiket érdekel az autóbuszos közlekedés és az, hogy milyen egy működő buszgarázs belülről, ahogyan máskor sosem láthatják az utasok, vagy csak szívesen töltenének el egy tavaszi napot ingyenes programokkal, játékokkal a 100 éves autóbusz-közlekedés jegyében.

 

A nyílt napon több korosztály számára kínálunk ingyenes programokat, játékokat, érdekességeket, ezért közlekedésbarátoknak és családoknak is ideális tavaszi program lehet kilátogatni a BKV Kelenföldi járműtelepére.

Szakmai programok
Előzetes regisztráció után*, szakmai vezetés mellett ismerhetik meg látogatóink a telephelyet és működését.
Jármű és alkatrész (fődarab) kiállításon az alábbi autóbuszok tekinthetők meg:
IK-127V
IK-405AP
Volvo 7700 csuklós
IK-435 (felújított)
IK-415 (felújított)

 

Családi programok
Készségfejlesztő játékok, kreatív műhely, akadálypálya, közlekedésbiztonsági és történeti kvíz várja a kicsiket és a nagyobbakat egyaránt, valamint „részeg szemüveggel” biztonságosan kipróbálható: milyen lehet ittasan közlekedni. A helyszínen pecsétek szerezhetők a 100 próba játékunkhoz, amelyről részleteket a www.bkv.hu oldalon találhatnak.

Érdekességek
Élő mini világ busz – az Ikarus buszba épített mozgó terepasztalt a gyerekek maguk is kezelhetik.
Modell kiállítás – a Széchenyi Vasútmodellező Klub terepasztala és a Magyar LEGO-Vasút Klub terepasztal várja az érdeklődőket.
A Nemzeti Közlekedési Hatóság programja – PÁV műszerek kipróbálása és KRESZ e-learning, KRESZ totók (gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt), valamint Flanagan-féle, papíron kitölthető műszaki intelligencia felmérés.

Helyszín: Kelenföld Járműtelep – Budapest,  XI. ker. Hamzsabégi út 55.
Időpont: 2015. április 26. (vasárnap), 10-16 óra között.
Megközelítés: Móricz Zsigmond körtérről és Etele térről közvetlen járat indul Kelenföld Járműtelepre. A nyílt napokhoz kapcsolódó különjáratok díjmentesek. Menetrendért kattintson ide.

 

*Előzetes regisztráció: a www.bkv.hu oldalon legkésőbb vasárnap reggel 9.00- óráig a http://www.bkv.hu/hu/visits/2 linken e-mail cím megadásával (maximum 3 főt) lehet regisztrálni, amely regisztrációt a helyszínen az erre fenntartott pultnál kell a megadott időpont előtt legkésőbb 10 perccel véglegesíteni.

A programváltozás jogát fenntartjuk.

 

Várunk minden érdeklődőt nyílt napunkon!

 

BKV Zrt.