BKV.hu

Mesélj nekünk!

2022-04-01 12:10:00

A BKV Gurulós történetek címmel mese- és novellapályázatot hirdetett általános iskolások számára. Ha szereted a közösségi közlekedést és szívesen találsz ki saját történeteket, írd le és küldd el nekünk!

A BKV ezúttal mese- és novellaíró pályázatot hirdetett általános iskolások számára. A műveket két korcsoportból várjuk: 2-4., valamint 5-8. osztályos gyermekektől.

 

A mese vagy rövid novella:

  • szóljon a városi közösségi közlekedésről, vagy annak valamely szereplőjéről, legyen az akár járművezető vagy a kedvenc közlekedési eszköz;
  • maximum 3000 karakter lehet;
  • kérjük, hogy eredeti kézírással beszkennelve és begépelve (akár szülői segítséggel) is küldjétek el a műveket;
  • ha pedig szívesen illusztrálnátok is az írást, csatoljátok a pályamű mellé a (JPG formátumban, minimum 3500 pixel széles, minimum 300dpi minőségben) beszkennelt, azaz nem telefonnal fotózott rajzotokat, festményeteket is; 
  • mindezekben természetesen a szülők segítségét kérjük, hiszen a pályázat a fenti feltételek teljesülése mellett csak a gondviselő által kitöltött és aláírt nyilatkozat együttes megküldésével érvényes!

 

A beérkezett műveket szakmai zsűri értékeli: Pásztohy Panka (író, illusztrátor), Nyáry Krisztián (író, irodalomtörténész, könyvkiadó) és Rényi Ádám (író, könyvkiadó, kommunikációs szakember).

 

A pályamunkák beérkezési határideje: 2022. április 19., déli 12 óra.

 

A pályázat pontos feltételeit tartalmazó kiírás, valamint a nyilatkozat a BKV honlapján az alábbi linken érhető el:

https://www.bkv.hu/hu/mesepalyazat_2022

 

Kérjük a szülőket, gondviselőket, olvassák el figyelmesen a kiírást és segítsék gyermeküket a sikeres pályamű leadásában. A műveket és a fenti linkre kattintva elérhető kitöltött, aláírt nyilatkozatot (valamint, ha készült, az illusztrációt a fent megadott módon) a palyazom@bkv.hu e-mail címre várjuk egy emailben.

 

Örömteli alkotást kívánunk!

 

2022.04.01.

BKV Zrt.