BKV.hu

Már kaphatók a jegyek a VIII. Libegők Éjszakájára

2023-06-30 10:49:00

Július 15-én a BKV – a Zugligeti Libegővel – ismét csatlakozik az ország hat pontján megrendezett Libegők Éjszakája rendezvényhez. Az eseményre korlátozott számban árusított belépők már megvásárolhatók a Deák téri Földalatti Vasúti Múzeumban.

A Zugligeti Libegő, különleges panorámájával, Budapest egyik legszebb kirándulóhelye. Magyarország első személyszállító drótkötélpályája 1040 méter hosszú, a két állomása között pedig 262 méter a szintkülönbség. Hegymenetben a főváros legmagasabb pontjának közelébe, a János-hegyre lehet feljutni, völgymenetben pedig egy európai nagyvárosra, Budapestre kínál egyedi kilátást a kikapcsolódni vágyóknak.

Egész évben működik, de éjszaka csak a Libegők Éjszakáján: július 15-én 19:00 óra és július 16-án 01:00 óra között az éjszakai utazás izgalma és a kivilágított főváros látványa fokozza a libegőzés élményét.

Aki nem szeretne lemaradni, annak érdemes elővételben megváltania a különleges alkalomra érvényes, korlátozott számban kapható 4000 forintos retúrjegyet. A belépő már megvásárolható a Deák téri Földalatti Vasúti Múzeumban. A jegyeket csak készpénzért lehet megvásárolni, az utazás 3 éves kor alatt ingyenes!

A jegyvásárlás részleteiről bővebb tájékoztatás olvasható a BKV megújult honlapján:

https://www.bkv.hu/hu/content/libegok_ejszakaja_ejszakai_libegozes

A Libegők Éjszakáján a Zugligeti Libegő a 291-es buszon kívül az R158-as retró járattal is megközelíthető lesz, amely a Széll Kálmán tér és Zugliget között közvetlenül, megállás nélkül szállítja majd az érdeklődőket, a rendezvény teljes ideje alatt.

 

A programváltozás jogát fenntartjuk!

 

BKV Zrt.