BKV.hu

Közlekedéstörténeti verseny iskolásoknak – 135 éve adták át a budapesti villamos vasutat

2022-10-04 15:57:00

Idén is meghirdetjük a BKV múzeumok közlekedéstörténeti versenyét 7. és 8. osztályos tanulók részére. A szép hagyományra visszatekintő, iskolások körében népszerű megmérettetést immár 12. éve írjuk ki. Az idei téma: 135 éve adták át a budapesti villamos vasutat.

Érdekel a közösségi közlekedés és annak múltja? Szereted a történelmet, és szeretsz játszani is? Ha szívesen próbára tennéd tudásod, akkor jelentkezz! A 2 fordulóból álló versenyre 3 fős csapatok jelentkezését várjuk. (Egy iskola, osztály több csapatot is indíthat.) A versenyen részt venni a https://www.bkv.hu/hu/kozl_verseny_2022 elérhető, az első forduló teljesítéséhez szükséges feladatlap kitöltésével, visszaküldésével lehet. A kitöltött feladatlapokat e-mailen kérjük visszaküldeni a muzeum@bkv.hu e-mail címre.

A feladatok megoldásainak beérkezési határideje:  2022. november 9. (szerda) 14.00 óra. A beérkezett pályázatokról minden esetben visszaigazolást küldünk! Amennyiben november 10-ig nem kaptatok visszaigazolást a pályázat beérkezéséről, kérjük, érdeklődjetek a lenti elérhetőségen! (November 10. után nem áll módunkban reklamációt elfogadni.)

A második fordulót a legjobban teljesítő 5 csapat részvételével 2022. december elején rendezzük meg online formában. (A második fordulóba továbbjutó csapatokat e-mailen és telefonon értesítjük. A felkészüléshez segédanyagot biztosítunk.)

A versennyel kapcsolatban a muzeum@bkv.hu címen lehet érdeklődni. Jó felkészülést és eredményes részvételt kívánunk!

BKV Zrt.

2022. október 4.


Csatolt dokumentumok: