BKV.hu

Kiegészítő lengőkapaszkodók az Alstom metrókon

2013-06-26 17:25:55

Az M2-es metró vonalán közlekedő Alstom szerelvényeken július 1-jén lengőkapaszkodókat szerelünk fel, egyelőre tapasztalatszerzés céljából.
 
Az M2 metró vonalán forgalomba állt metró szerelvényeken alacsonyabb utasaink nem találnak elegendő kapaszkodási lehetőséget, így főként az ajtók környezetében, valamint az ülések végeinél elhelyezett függőleges kapaszkodókat tudják csak igénybe venni, gyakran megnehezítve ezzel a ki- és beszállást. Ezért július 1-jén - tapasztalatszerzés céljából - három vonatra lengőkapaszkodókat szerelünk fel, melyek valamennyi utasunk számára fogódzkodási lehetőséget biztosítanak a szerelvény ajtóktól távolabbi részein is.
 
Amennyiben a kiegészítő lengőkapaszkodók elhelyezése kedvező fogadtatásra talál az érintettek körében, illetve nem zavarja az ülésekről felállókat, az ősz folyamán rendszeresítjük azokat.
 
Ezúton kérjük utasainkat, hogy a kiegészítő megoldással kapcsolatos tapasztalataikat osszák meg augusztus 1-jéig a BKK ügyfélszolgálatával a bkk@bkk.hu e-mail címen.

Az együttműködést előre is köszönjük.
 
Budapest Közlekedési Központ
BKV Zrt.