BKV.hu

Két hétig rövidített útvonalon közlekedik a 14-es villamos

2014-08-26 10:50:01

A 14-es villamos rövidített útvonalon, a Káposztásmegyer, Megyeri út végállomás és a Lehel utca–Bulcsú utca kereszteződése előtt kialakított ideiglenes végállomás között közlekedik 2014. augusztus 30-ától (szombattól), az első járat indulásától szeptember 15-én (hétfőn) az első járat indulásáig. A Lehel tér M végállomáson vágányfelújítást, a Lehel utcában a végállomás és a Bulcsú utca között pedig panelcserét végez a Budapesti Közlekedési Központ által biztosított forrásokból a BKV.
 
A 14-es villamos a felújítás ideje alatt a rövidített útvonalon változatlan követési idővel közlekedik. Az ideiglenes végállomás 250 méterre található a 14-es villamos Lehel tér M végállomásától, ezért pótlóbuszt nem indítunk.
 
Közlekedési változásokról percről percre – már mobilalkalmazáson is!
 
A közösségi közlekedési változásokról, folyamatosan frissülő naprakész információk a BKK INFO oldalán, a www.bkkinfo.hu címen találhatók, mobiltelefonról pedig a BKK Info alkalmazáson keresztül érhető el a Budapesti Közlekedési Központ szolgáltatása. A járatfigyelő funkcióra feliratkozva a felhasználó által tetszőlegesen kiválasztott járattal vagy járatokkal kapcsolatos valamennyi információt azonnal eljuttatjuk e-mailben is. Így indulás előtt tájékozódni lehet a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is.
 
Budapesti Közlekedési Központ