BKV.hu

Keressük az év autóbusz- és trolibuszvezetőjét

2016-08-04 12:28:24

A Budapesti Közlekedési Központ ügyfelei, vagyis az utasok segítségével keresi 2016 legjobb autóbusz- és trolibuszsofőrjét. A jelöltekre 2016. augusztus 14-éig lehet szavazni a BKK honlapján. A megmérettetésen azok a főváros közösségi közlekedési járatain szolgáló járművezetők vesznek részt, akik az utasok és a munkáltató szerint példamutatóan végezték eddigi munkájukat. A verseny végső jelöltjeit az utasok július 15-éig beérkezett javaslatai alapján választották ki.

A versenyre azok a Budapesten közlekedő buszokat és trolibuszokat vezető munkatársak nevezhettek, akiknek 2015. január elseje óta nem volt balesetük saját hibájukból, és nem érkezett megalapozott utaspanasz sem a munkájukra. A versenyben a BKK szolgáltatói, azaz a BKV Zrt., a VOLÁNBUSZ Zrt. és a VT-Arriva Kft. munkatársai vesznek részt.

A 29 autóbusz-, és 4 trolibuszvezetőről készült rövid bemutatkozás a BKK honlapján érhető el, ahol a jelöltek nevére kattintva, az e-mail-cím megadásával, augusztus 14-éig lehet szavazni.

A legtöbb szavazatot gyűjtő 6 autóbusz-vezetővel és 2 trolibuszvezetővel bemutatkozó kisfilm készül, amelyekre a verseny második fordulójában a BKK Facebook-oldalán szavazhatnak augusztus végétől.

A két kategória nyertese egy-egy kétszemélyes wellnesshétvégén pihenheti ki a munka fáradalmait a Duna Relax & Event Hotelben.

 

Szavazzon, hogy kedvence nyerje az „Év sofőrje címet”!

 

Budapest, 2016. augusztus 4.

Budapesti Közlekedési Központ