BKV.hu

Isuzu tesztbusz a fővárosban

2023-02-28 14:22:00

Március 1-től (szerdától) a BKV Zrt. egy Isuzu Citibus dízel üzemű autóbuszt tesztel a 27-es és a 39-es vonalakon. Üzemeltetési szempontból hasznos adatokkal szolgálhat a közel három hetes járműteszt, ezért előre is köszönjük utasaink véleményét!
 
A tesztbusz Kelenföldről áll forgalomba az alábbiak szerint:
március 1-4. - 27-es vonal (Móricz Zsigmond körtér – Citadella – Sánc utca)
március 5-10. - 39-es vonal (Batthyány tér – Kissvábhegy)
március 11-19. - 27-es vonal (Móricz Zsigmond körtér – Citadella – Sánc utca).
 
A jármű mozgása és menetrendi indulási időpontjai a BUDAPEST GO utazástervező online térképes felületén követhető lesz.
 
A jármű 9,5 m hosszú, három ajtós, a második ajtóig alacsonypadlós kialakítású. Befogadóképessége 62 fő (24 ülő- és 37 állóhely + 1 kerekesszék). Euro-VI-os Cummins erőforrással és automata Allison nyomatékváltóval szerelt.
 
Utasaink véleményére továbbra is számítunk, ezért kérjük, tapasztalataikat osszák meg velünk a bkv@bkv.hu e-mail címen.
 
Kérjük, hogy véleményük kialakítása során figyeljék meg az utasülések számát, elhelyezkedését, az ülések közötti folyosó méretét, a kapaszkodók mennyiségét, a kapaszkodási lehetőségeket, de fontos szempont lehet az utazás során tapasztalt komfortérzet, valamint a jármű megjelenése, esztétikuma is.
 
Felhívjuk figyelmüket arra, hogy az autóbusz egy ún. demó jármű, ezért a külső- és belső színvilága, utastájékoztatása eltér a Budapesten megszokottól. Arról is tájékoztatjuk Önöket, hogy a korábbi években megszokottól eltérően a tesztjármű használata nem ingyenes, a BKK Zrt. normál díjszabása szerint vehető igénybe.

Budapest, 2023. február 28.
 
 BKV Zrt.