BKV.hu

Indul a Gördülő játszóház – BKV Rajzpályázat közönségszavazása!

2021-04-06 11:54:49

Az elmúlt hetekben sok kisgyermek álmodozott, tervezett és rajzolt lelkesen, hogy megmutassa, hogyan látja a világot és benne a közösségi közlekedést. A rajzok mától a BKV Facebook oldalán megtekinthetőek, április 16-ig pedig egy like-kal bárki szavazhat: melyik rajz nyerte el leginkább tetszését.


Az óvodás és kisiskolás gyermekeknek köszönhetően mától a BKV Facebook oldalán nézhetjük meg, milyen csodálatos és sokszínű lenne a közösségi közlekedés, ha gyermekek tervezhetnék a BKV járműveit, milyennek képzelik a várost, amelyben unokáik élnek majd, és hogyan kel életre a papíron a télen-nyáron közlekedő buszok, metrók és villamosok forgataga, ahogyan ők, a legkisebbek látják.


A két korosztály számára (óvodások és alsó tagozatos kisiskolások) négy témában meghirdetett rajzversenyre március végéig vártuk az alkotásokat. A pályázat célja, hogy a gyermekek rajzainak segítségével feldíszíthessük a BKV játszóházzá átalakított duplacsuklós Van Hool AGG 300 típusú autóbuszát.


A közel 80 színes, vidám és kreatív alkotás mind belopta magát a szívünkbe, ahogyan a gyermekek is, akik megmutatták: a közösségi közlekedés iránti rajongás nem kor kérdése és nemcsak a felnőttek számára jelent igazán inspiratív, innovációra sarkalló területet.


Várjuk a like szavazatokat Facebook oldalunkon, hogy mi is megtudjuk, mely rajzok tetszenek leginkább a BKV rajongóinak:


https://www.facebook.com/bkvzrt1/posts/2000368650105983


BKV Zrt.