BKV.hu

Hivatalosan is megkezdődtek a 2019-es bértárgyalások a BKV-nál

2018-12-06 16:37:15

 A BKV Zrt. vezetése, valamint az érdekképviseletek jelenlétében a mai napon hivatalosan is elkezdődött a 2019. évi bértárgyalás.
 
Az ülésen Bolla Tibor, a BKV Zrt. elnök-vezérigazgatója hangsúlyozta, hogy az előző évi bérmegállapodások pozitívan érintették a munkavállalókat, így a vállalatot is. Elnök-vezérigazgató úr kiemelte, hogy a vállalat menedzsmentjének az érdekképviseletekkel egyetemben egy gyors és átfogó megállapodás elfogadása a cél, ami továbbra is stabilitást biztosít a BKV dolgozói számára.
 
A felek részéről konszenzus volt a bérfejlesztés szükségességét illetően is, mértékét pedig a munkaerőpiaci tendenciák figyelembevételével, valamint a rendelkezésre álló erőforrások legoptimálisabb kihasználásával szükséges megállapítani.
 
A bérmegállapodás célja továbbra is a meglévő kollégák megbecsülése, valamint az új munkavállalók számára vonzó ajánlati csomag kialakítása.
 
A BKV Zrt. vezetése az érdekképviseletekkel karöltve mindent megtesz annak érdekében, hogy a tárgyalássorozat végeztével egy olyan komplex, mindenre kiterjedő megállapodás szülessen, ami – reflektálva a munkaerőpiaci kihívásokra – szavatolja a munkavállalók megelégedését és a biztos, jövedelmező munkahelyi légkört.
 
BKV Zrt.