BKV.hu

Hétvégi karbantartás a H8-as és a H9-es HÉV-vonalakon

2012-05-10 10:11:02
Karbantartási munkálatok miatt május 12-13-án, szombaton és vasárnap, valamint május 19-20-án, szombaton és vasárnap a H8-as vonal szerelvényei csak Kerepes és Gödöllő között járnak, míg a H9-es viszonylat vonatai egyáltalán nem közlekednek. A HÉV által nem érintett állomásokra pótlóbuszokkal lehet eljutni.

Karbantartási munkákat végzünk a H8-as és a H9-es HÉV-vonalakon a május 12-13-ai és a 19-20-ai hétvégéken. Ezen a két szombat-vasárnapon a vonatok közlekedése a következők szerint változik.

A H8-as (gödöllői) HÉV szerelvényei a két hétvégén csak Gödöllő és Kerepes között közlekednek, a menetrendben meghirdetett időpontok szerint.

A H9-es (csömöri) HÉV ezen a két hétvégén nem közlekedik.

A HÉV-pótló autóbuszok forgalmi rendje a következőképpen alakul ezen a két hétvégén.

A H8 Kórház jelzésű HÉV-pótló autóbuszok az Örs vezér tere és Kerepes között közlekednek, Kistarcsa, kórház érintésével.

A H8 Auchan jelzésű HÉV-pótló autóbuszokkal utasaink szintén az Örs vezér tere és Kerepes között utazhatnak, ezek a buszok az Auchan Liget áruházhoz térnek be.

A H8A jelzésű HÉV-pótló autóbuszok az Örs vezér tere és Cinkota között pótolják a HÉV-et.

A H9 jelzésű HÉV-pótló autóbuszok az Örs vezér tere és Csömör között közlekednek.

A megváltozott HÉV-menetrendről és a pótlóbuszok menetrendjéről utasaink az állomásokon és a vonatokon kihelyezett hirdetményeken, valamint a BKV honlapján, a www.bkv.hu címen is tájékozódhatnak. A forgalmi változások miatt felmerülő esetleges kényelmetlenségek miatt az utazóközönség megértését és türelmét kérjük.


Budapesti Közlekedési Központ
 

H8 H9 gödöllői hévh8 h9 pótlók