BKV.hu

Forgalomkorlátozások az M3-ás metróvonal felújításának előkészületei miatt

2017-10-06 17:26:18

Forgalomkorlátozások az Árpád hídi metróállomás környezetében az M3-as metróvonal felújításának előkészítési munkálatai miatt

 

A Váci út – Róbert Károly körút csomópontjában a következő forgalmirend-változásokra kell számítani október 10-től október 15-ig a metróvonal felszíni pótlásához szükséges hálózat kiépítése miatt:

·         A Váci útról a belváros felé vezető oldalon, a Róbert Károly körútra balra kanyarodni, és visszafordulni is csak a külső forgalmi sávból lehet, a belső forgalmi sáv lezárásra kerül.

·         A Váci útról balra az Árpád híd irányába kanyarodó két forgalmi sávból csak egy lesz járható, a lezárás váltakozni fog a két sáv között.

 

A közlekedést továbbra is előjelző táblák segítik.

 

Türelmüket és megértésüket köszönjük!

 

Forgalomkorlátozások az Üllői úton az M3-as metróvonal felújításának előkészítési munkálatai miatt

 

A korábban bejelentett forgalmirend-változásokat október 15-ig meghosszabbítjuk a Klinikák metróállomás környezetében a vonal felszíni pótlásához szükséges hálózat kiépítése miatt.

·        Az Üllői úton a városból kifelé vezető oldalon a szélső sáv nem lesz járható egy szakaszon a Thaly Kálmán utca és a Lenhossék utca között.

 

A közlekedést előjelző táblák segítik.

 

Türelmüket és megértésüket köszönjük!

 

Forgalomkorlátozások Újpesten az Árpád úton és a Szent István téren az M3-as metróvonal felújításának előkészítési munkálatai miatt

 

Az Árpád út - Viola utca kereszteződésében érvényben lévő forgalmirend-változásokat október 15-ig meghosszabbítjuk az Újpest-Központ metróállomás környezetében a vonal felszíni pótlásához szükséges hálózat kiépítése miatt.

·        Hétköznapokon a Viola utcában, a kanyarodó sávokban mindkét irányban folyamatos útszűkületre kell számítani.

·        Hétvégenként az Árpád úton, mindkét irányú forgalom számára lezárjuk a szélső sávokat egy-egy szakaszon.

 

A Szent István tér előtti területen szintén meghosszabbítjuk a forgalmirend-változást október 15-ig a metróvonal felszíni pótlásához szükséges hálózat kiépítése miatt.

·        Az István úton, a városba befelé vezető oldalon a szélső forgalmi sávban forgalomkorlátozásra kell számítani.

 

A közlekedést továbbra is előjelző táblák segítik.

 

Türelmüket és megértésüket köszönjük!