BKV.hu

Eredményhirdetés

2021-04-16 13:42:32

Végéhez ért a BKV Gördülő játszóház – BKV Rajzpályázat 2021 címmel meghirdetett pályázatunk
 
Számos gyönyörű, színes, érdekes és sok esetben ötletes és humoros alkotás érkezett rajzpályázatunkra. Köszönjük a gyerekeknek, hogy lelkes munkájukkal megtiszteltek minket, a szülőknek pedig a segítséget, amely nélkül nem juthatott volna el hozzánk ez a sok szép rajz.
 
Sok-sok pályamunka érkezett a rajpályázatunkra, amelynek célja, hogy az alkotások felhasználásával különleges, a gyermeki fantázia határtalanságát idéző dekorációt kaphasson a BKV játszóházzá átalakított duplacsuklós Van Hool AGG 300 típusú autóbusza.

A BKV zsűrijének igen nehéz dolga volt. Örömmel láttuk, hogy milyen sok gyermeket megmozgat és alkotásra ösztönöz a közösségi közlekedés és azt is, hogy közösségi oldalunkon milyen sokan megnézték galériánkat, és like-olták a leginkább tetsző alkotást. Köszönjük a több mint ötezer leadott szavazatot és a megannyi bátorító, pozitív kommentet.

A zsűri szavazatai alapján kialakult sorrend, illetve a BKV Facebook oldalán meghirdetett közönségszavazás eredménye a BKV honlapján és hamarosan a Facebook oldalunkon lesz megtekinthető.

Minden pályázónak gratulálunk és köszönjük a felhőtlen, vidám perceket, amelyeket a rajzokkal szereztek nekünk!

Mi nagyon büszkék vagyunk az átalakított járműre, reméljük, minél hamarabb bemutathatjuk az igazi szakértő közönségnek: a gyermekeknek. Hamarosan találkozunk!  


BKV Zrt.