BKV.hu

Elkészült a BKV legszerethetőbb autóbusza!

2021-07-14 17:15:03

Ülés ugyan nincs benne és a felszállás is korhatáros, mégis biztosak vagyunk benne, hogy ez lesz a BKV járműflottájának egyik legkedveltebb tagja: elkészült a BKV játszóházzá átalakított duplacsuklós Van Hool AGG 300 típusú autóbusza.

 

Szakmai tapasztalatunk alapján kijelenthetjük, hogy a közlekedés iránti érdeklődés kortól független és akár életfogytig tartó kötődést jelent. Ezt tapasztaljuk nyílt napjainkon, rendezvényeinken is, ahol már a legkisebbek is örömmel csodálkoznak rá a BKV különleges világára. A most elkészült jármű ötletét is az adta, hogy minél korábban megszerettessük a közösségi közlekedést a gyermekekkel.

 

A Van Hool AGG 300 típusú jármű már önmagban is egyedülálló látványosság, hiszen ez az egyetlen duplacsuklós autóbusz Budapesten. Külső megjelenése sem mindennapi, hiszen a busz oldalát a Gördülő játszóház címmel meghirdetett rajpályázatunkra érkezett gyermekrajzok segítségével díszítettük fel,  belsejében pedig gondosan kialakított játszóház várja majd a legkisebb közlekedésrajongókat.

 

A BKV családoknak szóló valamennyi rendezvényén eddig is nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy mindenki számára biztosítsunk szórakozási lehetőséget, érdekességeket, újdonságokat. A most elkészült járművel ezentúl nyílt napjainkon és rendezvényeinken találkozhatnak az érdeklődők.

 

Mi már nagyon várjuk, hogy bemutathassuk legújabb különlegességünket, a BKV Játszóbuszát!

2021.07.14.

 

BKV Zrt.