BKV.hu

Éjszakai kalandtúra Szentendrére

2012-09-10 14:25:43
Ismét különleges utazásra hívja a közlekedés iránt érdeklődőket a Budapesti Közlekedési Központ és a BKV. A budapesti helyérdekű vasút és a villamos 125. születésnapja alkalmából szeptember 14-én, pénteken este megismerkedhetnek a H5-ös HÉV üzemével, és bepillantást nyerhetnek a kulisszák mögé.

Szeptember 14-én, pénteken különleges utazásra invitálja a BKK és a BKV a közlekedés iránt érdeklődő utasokat. E napon a Batthyány térről indul az éjszakai kalandtúra az M IX/A sorozatú nosztalgia HÉV-szerelvénnyel. A vonat megáll Békásmegyeren, ahol most először az utasok előtt megnyílik a közelmúltban korszerűsített vonali forgalomirányító központ. Ez után pedig Szentendrén lehetőség nyílik a kocsiszín meglátogatásra, végül pedig – igazi csemegeként – éjszakai tárlatvezetéssel várjuk a résztvevőket a szentendrei Városi Tömegközlekedési Múzeumban.
 
A programra a jegyet a helyszínen, a Batthyány téren lehet váltani, ára: 1600 Ft/fő

Gyülekező szeptember 14-én, pénteken a Batthyány téren; érkezés, regisztráció és jegyvásárlás 20:00-ig.
 
Figyelem: a programon legfeljebb 60 fő vehet részt, ezért előzetesen regisztrálni kell. A jelentkezéseket érkezési sorrendben fogadjuk a turizmus@bkv.hu e-mail címen, 14-én 12 óráig. Az eseményen 14 év alatti gyermek csak felnőtt kísérettel vehet részt. Megértésüket köszönjük!
 
A kimerítő, egész estés program után éjfél körül indul vissza a csapat a fővárosba.
 
Jó szórakozást, jó utazást kívánunk!
 
Budapesti Közlekedési Központ
BKV Zrt.