BKV.hu

Egymilliós járművezetői bónusz a BKV-nál

2023-05-30 08:09:00

Új, nyári toborzókampányt indít a BKV: 2023. június 1. és 2023. augusztus 31. között bruttó 500-500 ezer forintot fizet a fővárosi az autóbusz- és trolibuszvezetőknek és az őket ajánló BKV-s kollégáknak is.

Az egész Európában problémákat okozó autóbuszvezető-hiányra reagálva extra bónuszokkal indítja nyári toborzó kampányát a BKV Zrt. Most igazán megéri BKV-snak lenni és BKV-ra váltani is! Társaságunk ugyanis a meglévő járművezetők lojalitását és hűségét, valamint az új kollégák elköteleződését is kiemelten honorálja. A nyári kampány ideje alatt mind az új belépőnek, mind az őt ajánló BKV-s munkatársnak bruttó 500-500 ezer forint bónuszt fizetünk, amennyiben 6 hónap múlva is a BKV-nál dolgoznak főállásban.

A BKV-nál jelenleg 2000 autóbuszvezető és 280 trolibuszvezető dolgozik, átlagos bruttó keresetük már 730.000 forint. A BKV elkötelezett a munkakörülmények folyamatos fejlesztésében is, a járműflotta frissítése érdekében 2022-ben 135 új busz állt forgalomba és folyamatosan érkeznek az új trolibuszok is, összesen 48 darab.

Felelős nagyvállalatként kiemelt feladatunk a munkavállalók megtartása, megbízható szolgáltatóként pedig kötelességünknek tekintjük az utánpótlás biztosítását is. Folyamatos toborzással biztosítjuk a hosszútávú tervezhetőséget, hogy az évente egy milliárd utasnak a megszokott, magas színvonalú szolgáltatást nyújtsuk.

A mostani toborzó kampányban az új járművezetők folyamatos képzése mellett ösztönözni kívánjuk a szakmában már jelenleg is dolgozó kollégákat, hogy tegyenek egy próbát, váltsanak a főváros legnagyobb, 55 éve meghatározó közlekedési vállalatára. Ezért arra biztatjuk munkatársainkat, hogy buszt vagy trolibuszt vezető kollégáiknak ajánlják a BKV-t. Azoknak pedig, akik szívesen csatlakoznának a biztos hátterű, fővárosi társasághoz, azt javasoljuk, hogy a végállomáson keressenek egy BKV-s járművezetőt, aki beajánlja őket. Ha 6 hónap múlva is a BKV-nál dolgoznak, mindketten megkapják a bruttó 500 ezer forint bónuszt.

Természetesen jelentkezhet az is, akinek még nincs (a buszvezetéshez szükséges) D kategóriás jogosítványa. Nekik is jár extra juttatás: a BKV folyamatosan indítja képzéseit a C kategóriával rendelkező jelentkezőknek, akik a tanfolyam ideje alatt is munkatársak lesznek és a munkabér mellett sikeres vizsgánként (összesen 4 alkalommal) bruttó 150 ezer forint bónuszt is kapnak. Járművezetői állásra B kategóriás jogosítvánnyal is lehet jelentkezni, a képzésben ugyancsak partner lesz a BKV.

Nem csak budapestiek jelentkezését várjuk! A munkába járáshoz támogatást adunk, azoknak pedig, akik a fővárostól messzebb élnek, munkásszállón biztosítunk kedvezményes elhelyezést. Nők jelentkezését is várjuk: a BKV-nál a buszvezetők között jelenleg 3, a trolibuszvezetők között pedig 8 százalék a nők aránya.

BKV Zrt.

2023.05.26.


Csatolt dokumentumok: