BKV.hu

Egész héten Gyermeknap

2020-05-25 13:12:00

Május vége a gyerekeké! Gyermeknap alkalmából egész héten át szeretnénk érdekes, izgalmas tartalmakkal kedveskedni a számukra. A család legkisebb tagjainak is nehéz volt az elmúlt időszak, itt az ideje egy kis kikapcsolódásnak, játéknak! Facebook-oldalunkon már elindult a gyermekek hete, ezért érdemes kattintani: minden nap találnak majd valamilyen szórakoztató, vagy éppen elgondolkodtató bejegyzést.

Újra birtokba vehetjük a játszótereket, parkokat, sétálhatunk a városban és közben integethetünk kedvenc járatunk sofőrjének. Hiányzott, igaz? A gyerekek most megmutathatják és elmesélhetik nekünk, mi hiányzott még számukra a leginkább az elmúlt időszakban. Rövid kisfilmeket és meséket várunk arról, melyik a kedvenc járművük, melyik vonalon szeretnek leginkább utazni, mi a legizgalmasabb számukra a városi közlekedésben.

Vasárnap Facebook-oldalunkat egy kicsit a „gyerekek kezére” adjuk, és arra buzdítunk minden kreatív kicsit és nagyot, készítsenek borítóképet a BKV Facebook-oldalára. A legjobbakat Gyermeknapon mindenki láthatja majd. De addig is, a hét minden napján a már ismert játékok: kvízek, kifestők, logikai játékok várják a gyerekeket 2-14 éves korig.

Részletek a BKV Facebook-oldalán találhatók: https://www.facebook.com/bkvzrt1/

A BKV a járványhelyzet kezdete óta hoz utasaink és dolgozóink védelmét szolgáló intézkedéseket, az enyhítések ellenére továbbra is szünetel járatainkon az elsőajtós felszállás, kordonnal választottuk el járművezetőinket, folyamatosan védőfelszerelést biztosítottunk dolgozóinknak és home office-ból látják el feladataikat azok, akik számára ez megoldható. Változatlanul arra törekszünk, hogy minden eszközzel megelőzzük, vagy legalább lassítsuk a járvány terjedését, miközben munkánkkal hozzájáruljunk a város működéséhez. Intézkedéseinkről bővebben itt olvashatnak: https://www.bkv.hu/hu/koronavirus

 

BKV Zrt.