BKV.hu

BKV-s egyenruhában tevékenykedik egy csaló

BKV-s egyenruhában, hamisított kedvezményes éves BKK-bérleteket árul egy férfi, különböző közintézmények területén. Kérjük utasainkat, hogy vásárláskor minden esetben legyenek körültekintőek.

Utasaink részéről több panasz érkezett egy magát Barabás Attilának nevező, BKV-s egyenruhában tevékenykedő csalóval szemben. Az iskolákban, óvodákban, rendelőintézetekben és bankokban felbukkanó személy hamis kedvezményes éves bérleteket értékesít a gyanútlan vásárlóknak. A csaló elkéri a vásárló eredeti, fényképes bérletigazolványát, valamint készpénz előleget, majd eltűnik azokkal.

Kérjük a károsultakat, hogy a hatósági bejelentést minden ilyen esetben tegyék meg! A BKK munkatársai a hamis gyanús bérleteket elkobozzák és ismeretlen tettes ellen feljelentést tesznek.
Kérjük utasainkat, hogy a jegyek és bérletek megvásárlásakor járjanak el körültekintően. Csak BKK-s pénztárakban, vagy hivatalos viszonteladótól vásároljanak értékcikkeket! Felhívjuk a figyelmet, hogy 2013-as értékcikkeket jelenleg még nem árusítunk.
 

Budapesti közlekedési Központ