BKV.hu

Bántalmazták a troli vezetőjét

2013-06-21 08:15:36

Szerdán a kora esti órákban bántalmazták a 73-as trolibusz vezetőjét a járat VII. kerületi, Király utcai megállójában.

Szerda este fél 7-kor a Keleti pályaudvar felé közlekedő 73-as trolibuszra a Király utcai megállóban egy ismeretlen férfi szállt fel gyermekével. Munkatársunk az első ajtós felszállási rendnek megfelelően kérte az utast, hogy mutassa fel jegyét vagy bérletét. A férfi szeretett volna jegyet venni, azonban - mivel csak egy rövid szakaszon kívánt utazni - sokallta a 450 forintos árat, ezért szakaszjegyet szeretett volna vásárolni.

Miután a vezető jelezte, hogy erre nincs lehetősége, továbbá arra sem, hogy ingyen utazzon, a férfi először verbálisan, majd később többször - a vezető fülkében, utána pedig a járműről leszálló sofőrt a megállóban - fizikailag is bántalmazta. A járművezető nem tudja biztosítani a teljes jegykínálatot, tőle csak vonaljegyet lehet vásárolni; akinek más típusú jegyre volna szüksége, a BKK jegy- és bérletpénztáraiban érheti el a teljes kínálatot.

A járművezető az eset következtében könnyebb sérüléseket szenvedett. Az ügyben rendőrségi eljárás indult.

Kérjük kedves utasainkat, hogy amennyiben hasonló esetet látnak, tanúként legyenek szívesek segíteni a nyomozóhatóságok munkáját.

2013. június 21.

BKV Zrt.