BKV.hu

A BKV Zrt. reagálása az index cikkére a formaruhákkal kapcsolatban

Társaságunk a szerződés biztosította keretek között fog megoldani minden olyan problémát, mely a formaruhát gyártó cég, az EMEF Zrt. szolgáltatásával kapcsolatban esetlegesen felmerül. A BKV Zrt. a lehetséges vitás kérdéseket elsősorban tárgyalásos úton, békésen kívánja rendezni, ellenkező esetben jogi lépéseket tesz.

A Cég a vitás kérdések békés rendezése érdekében EMEF Zrt-vel jövő héten kezdi meg a tárgyalásokat.

Első lépésként a BKV Zrt. lefolytatja a szerződésben foglaltak szerinti minőségellenőrzést, mely során a szerződés szerinti minőség meglétét vagy hiányát vizsgálják majd. A Társaság a vizsgálat eredményének függvényében fogja megtenni a szükséges lépéseket. Amennyiben a szolgáltatott formaruhák anyagával, minőségével vagy bármely más paraméterével kapcsolatban a vizsgálat hibás teljesítést állapít meg, minden szerződés biztosította lehetőséggel élni fogunk annak érdekében, hogy a meghatározott minőségű szolgáltatást nyújtsa az EMEF Zrt.

A szerződés alapján javításra, cserére, vagy hibás teljesítési kötbér, illetve meghiúsulási kötbér érvényesítésére, de akár a szállítás azonnali leállítására, vagy a szerződés rendkívüli felmondására is lehetőség van.

További tájékoztatást a minőség-ellenőrzés és az EMEF Zrt.-vel való tárgyalás után fogunk tudni a közvélemény számára nyújtani a témában.

 

BKV Zrt.