BKV.hu

A BKV Zrt. nemzetközi szinten is vezet: Buszvezető Európa-bajnokságon remekeltek kollégáink

2018-09-26 10:59:46

Az első alkalommal megrendezett Buszvezető Európa-bajnokságnak (Bud-EM) szeptember 21-22. között Berlin adott otthont. A versenyen társaságunk csapata is elindult, hogy nemzetközi szinten is próbára tegye tudását, szakértelmét.


Az erőpróbán összesen 21 európai csapat, 16 ország 21 városának legjobb női és férfi járművezetője vívta csatáját a bójákkal és persze a stopperórával az összesen nyolc feladatot tartalmazó pályán. Sebességbecslés, szlalom, tolatás, precíz megállás is szerepelt a versenyszámok között.


A BKV Zrt. színeiben induló Flámis Gabriella (Óbuda Divízió) és Haibach János (Cinkota Divízió) járművezetők a lelkiismeretes felkészülésnek köszönhetően sikerrel és szép vezetéssel teljesítették a feladatokat. Kollégáink az ügyességi akadályokat maguk mögött hagyva büszkén szállhattak le a járművekről, hiszen összetettben a 6. helyezést szerezték meg, Haibach János az egyéni rangsorban pedig a dobogó 3. fokára léphetett fel a volán mögül.


Társaságunk gratulál versenyzőinek az elért remek eredményekhez, és a kivívott nemzetközi megbecsüléshez! Sikereket kívánunk az elkövetkező időszakra, remélve, hogy jövőre a második nemzetközi tornán is legalább ilyen jó szereplést ünnepelhetünk.


Köszönet a BKV Zrt. csapatának!