BKV.hu

A BKV visszautasítja a napiaszonline-on, valamint más médiumban is megjelent hírt

2015-03-16 09:29:10

A BKV határozottan visszautasítja és inkorrektnek tartja azt a napiaszonline-on és más médiumban is megjelent hírt, mely  koncepciós megfélemlítést  emleget egyes érdekvédelmi vezetők által tett felelőtlen és átgondolatlan kijelentések kapcsán.


A BKV megerősíti, hogy mindenben törvényesen jár el, ezért nyilvánvaló, hogy az ezt megkérdőjelező kijelentések hátterét és vélt valóságtartalmát vizsgálja. Ezért is adott lehetőséget a BKV vezetése az ügyben érintett szakszervezeti vezetőnek a bizonyítékai feltárására. A szakszervezeti vezető azonban - bár a médiában cége jó hírének megsértésével, valamint vezetői, munkatársai rágalmazásával nem törődve felelőtlen  állításokat tett - a meghallgatáson nem tudta bizonyítani állításai jogosságát, hanem haladékot kért azok bemutatására.

A BKV vezetésének eltökélt szándéka, hogy pontot tegyen az ügy végére és a jövő héten - minden részlet tisztázását követően - lezárja ezt a munkahelyi légkört is rendkívül mérgező ügyet.

A helyzet összefüggésbe hozása a béremeléssel és az utasok érdekeivel csupán hisztériakeltés céljából lehetséges, amit a BKV szintén visszautasít.

A BKV vezetése ismételten felszólítja a rémhíreket keltő egyes érdekvédelmi vezetőket, hogy hagyjanak fel a rágalmazással, a tisztességtelen manipulációval és a Társaságuk - mely az  ő kenyéradó gazdájuk is - negatív színben történő feltüntetésével.


BKV Zrt.