BKV.hu

A BKV biztos, hazai munkahelyet kínál

2017-07-06 16:34:22

Felelőtlen magatartásnak tartjuk bizonyos szakszervezetek azon tevékenységét, amellyel elősegítik a járművezetők külföldre történő elvándorlását, az itt maradó munkavállalókat ezzel nehezebb helyzetbe hozva. A külföldi munkavállalás esetén ugyan a jövedelem magasabb lehet, azonban a megélhetés költségei is nagyobbak, emellett pedig érzelmi teher, hogy a más országban munkát vállalóknak hátra kell hagyniuk családjukat, otthonukat is.
 
Ezzel szemben a BKV biztos, bejelentett, hazai munkahelyet kínál. Már a kezdő járművezető is nettó 200 000 Ft körüli összeget vihet haza, ez a fizetés pedig a munkában töltött évek után növekedni fog, beosztástól függően elérheti a nettó 350–400 000 Ft-ot is. Ezt a bért egészíti ki a cafeteria, illetve családbarát juttatási elemként a két hozzátartozónak járó utazási igazolvány. A vidéki munkavállalók számára munkásszállást biztosítunk.
 
Várjuk minden kedves érdeklődő jelentkezését a BKV Zrt. hivatalos oldalán, a http://www.bkv.hu/hu/allashirdetesek/autobuszvezeto_2017.05.19 linken feltüntetett elérhetőségeken!
 
2017. 07. 06.
 
BKV Zrt.