BKV.hu

A BKV besegít - és Ön?

2012-03-30 11:47:28

Budakalász önkormányzata a tavasz beköszöntével évről-évre várostakarítási napot szervez, hogy a város lakossága a tél nyomait felszámolva tisztává varázsolja a település közterületeit. A BKV Zrt. dolgozói is rendszeresen csatlakoznak az immár hagyományosnak tekinthető takarítási felhíváshoz, és aktívan kiveszik részüket a munkából: március 31-én, szombaton megtisztítják a Társaságunk által üzemeltetett területeket.

Az önkéntesek a HÉV megállóiban és a nyílt vonalon összeszedik a felhalmozódott szemetet, megtisztítják az árkokat, vízelvezetéseket, rendbe hozzák az állomásokon lévő utcabútorokat, cserélik, festik a padokat, korlátokat, tüköroszlopokat. A növényzet ezévi első gondozása is ekkor történik: a gallyazás, bozótirtás, a nyesedék összegyűjtése, elszállítása is szerepel a kitűzött feladatok között, de a Budakalász Lenfonó HÉV-megálló épületének javítási, festési munkáit is elvégzik.

A BKV Zrt. örömmel áll minden olyan kezdeményezés mellé, amellyel közös erőfeszítéssel tevékenyen részt vállalhat lakóhelyünk, munkahelyünk szebbé tételében. Kérjük, segítse Ön is munkánkat - tegyünk együtt környezetünkért!