BKV.hu

A BKV arcai – kisfilmekben mutatkoznak be a békávésok

2021-07-23 07:01:57

A rövid videók – amelyek Társaságunk közösségi platformjain lesznek láthatóak – emberközelbe hozzák a főváros közösségi közlekedésének arcait, láthatatlan fogaskerekeit.

Közel tízezren dolgozunk a BKV-nál, mindannyian egy-egy fogaskereke, színfoltja a közlekedési ágazatnak. Két éve indult Társaságunk nyilvános Facebook-csoportja, amelyben békávésok és egykori békávésok mutatkoznak be egymásnak, és az érdeklődőknek. Kollégáink megtudhatják, ki rejtőzik egy-egy ismerős név vagy arc mögött, utasaink megismerhetik, kik azok, akik munkába, bevásárolni viszik őket, kik tartják karban a járműveket, amelyeken gyermekeik iskolába, óvodába, különórára utaznak. Munkatársaink személyes hangvételű bemutatkozásait bárki olvashatja, sőt, a csoporthoz csatlakozva reagálhatnak rájuk, üzenhetnek is kollégáinknak!

Az elmúlt 2 évben több, mint 100 kolléga fényképes bemutatkozását osztottuk már meg, a háromezer főssé duzzadt csoport második születésnapjának apropóján pedig elindítjuk videótartalmainkat is. Amellett, hogy továbbra is várjuk a bemutatkozó posztokat csoportunkba – egy-egy rövid miniportréban mostantól mozgóképeket is közzéteszünk A BKV arcai címmel.

Első videónk ide kattintva indul:
https://youtu.be/NrK9GX-GeJ4

 

A videókat más platformjainkon is megosztjuk:

A két éves BKV - Szeretem csinálni  ma már sokkal színesebb csoport annál, hogy csak a kollégákat ismerjük meg belőle. Alkalmanként elfogadjuk kis közlekedésrajongók bemutatkozását, akik egyszer majd a BKV-nál szeretnének dolgozni, időnként Facebook-oldalunk felhívásait, egyéb érdekes tartalmait is közzé tesszük.

Akit érdekel, valójában kik működtetik a főváros közösségi közlekedését, kattintson ránk! Arcot adunk hozzá!

 

BKV Zrt.