BKV.hu

A BKV Zrt. Igazgatósága 2023. augusztus 22-ei ülésének összefoglalója

2023-08-23 12:10:00

Az Igazgatóság több, a Társaság 2023. éves gazdálkodását érintő dokumentumot tárgyalt és fogadott el, így az I. féléves eredményeket bemutató tájékoztatást, valamint az Üzleti Terv 2023. év végén várható teljesüléséről készült előterjesztést.

Döntés született a BKK-BKV együttműködéséről a Solaris-Skoda Trollino trolibuszok tesztelésében.

Tájékoztatást kapott a korábbi döntés alapján elkezdett autóbuszok bérlés folyamatának aktuális helyzetéről.

Személyi kérdések között foglalkozott a BKV Panoráma Kft. ügyvezető igazgatójának munkaszerződés módosítási javaslatával, amelyet elfogadott. Az Igazgatóság Ügyrendjéhez igazodóan megtárgyalta a Testület II. negyedéves tevékenységéről készült jelentést és a Felügyelőbizottság elé terjesztéséről döntött.

Áttekintette a 2023. I. félévben keletkezett tulajdonosi határozatok végrehajtásának helyzetét összefoglaló tájékoztatást, ezt követően az illetékességébe tartozó beszerzési eljárásokról tárgyalt, többek között különféle villamos, metró, autóbusz alkatrészek, részegységek biztosítása érdekében.

Mindezek mellett elfogadta a folyószámla-hitelkeretről, a meglévő informatikai szerződés meghosszabbításáról, továbbá a lecserélendő 3,5t alatti gépjárműparkról készült előterjesztéseket.