BKV.hu

A BKV Zrt. Igazgatóság 2022. november 22-i ülésének összefoglalója

2022-11-23 10:44:00

Az Igazgatóság megismerte és elfogadta „Az Igazgatóság két ülése közötti időszak legfontosabb eseményei” című beszámolót, valamint a Budapesti M3 metróvonal infrastruktúra rekonstrukcióhoz kapcsolódó feladatok előrehaladásáról szóló eseményeket összefoglaló tájékoztatást.

Az Igazgatóság elfogadta a BKV Zrt. 2022. I-III. negyedéves működéséről, valamint a 2022-es Üzleti Terv várható teljesüléséről szóló beszámolót.

Az Igazgatóság döntött kompok, révek fenntartásának, felújításának támogatásáról, valamint elfogadott egy beszámolót a Millenniumi Földalatti Vasút és a Fogaskerekű Vasút járműcsere program előrehaladásáról.

Az Igazgatóság elfogadta a 2022. III. negyedévi tevékenységéről szóló előterjesztést, valamint azt is, hogy a cégjogi változások mellett a Társaság tevékenységi köre is bővüljön.

A Társaság működésének fenntartásához elengedhetetlenül szükséges beszerzési eljárásokról is döntött a testület, többek között:

  • új dízel autóbuszbeszerzések időbeli hatályának módosítása,
  • fagyálló folyadék beszerzése, hűtő-klíma és hőszivattyú berendezések karbantartása, javítása,
  • CAF villamosok elektromos alváz alkatrészeinek beszerzése, autó- és trolibusz harmonika beszerzése,
  • Volvo hibrid buszok karbantartása, légkondicionáló berendezések karbantartása, javítása,
  • AM metrókocsik áramszedő alkatrészeinek beszerzése, vontatási akkumulátorok beszerzése Modulo C68e típusú autóbuszokhoz.