BKV.hu

Éjszakai kalandtúra Cinkotára

2012-11-14 08:00:49
Ismét különleges utazásra hívja a közlekedés iránt érdeklődőket a Budapesti Közlekedési Központ és a BKV. A budapesti HÉV és villamos 125. születésnapja alkalmából november 16-án, pénteken este megismerkedhetnek a H8-as és a H9-es (azaz a gödöllői és a csömöri) hév-vonal üzemével, és bepillantást nyerhetnek a kulisszák mögé.
 
November 16-án, pénteken különleges utazásra invitálja a BKK és a BKV a közlekedés iránt érdeklődő utasokat. E napon az Örs vezér teréről indul az éjszakai kalandtúra az M VIII-as sorozatú nosztalgia-motorkocsival. Az éjszakai utazás során az utasok részt vehetnek egy éjszakai kocsiszín látogatáson, továbbá a Cinkota állomás forgalomirányításával is megismerkedhetnek. A túra során lehetőség nyílik az egyébként utasforgalomban nem használt kavicsbányai vonalon való utazásra is.

Gyülekezés és jegyvásárlás november 16-án, pénteken 19.30-kor az Örs vezér terén. A részvételi díj 2000 Ft/fő. A program 20 órakor kezdődik.

Figyelem: a programon legfeljebb 50 fő vehet részt, ezért előzetesen regisztrálni kell. A jelentkezéseket érkezési sorrendben fogadjuk a turizmus@bkv.hu e-mail címen, november 16-án 12 óráig. Az eseményen 14 év alatti gyermek csak felnőtt kísérettel vehet részt. Megértésüket köszönjük!

A kimerítő, egész estés program után éjfél körül indul vissza a csapat a fővárosba.

Jó szórakozást, jó utazást kívánunk!

Budapesti Közlekedési Központ
BKV Zrt.