BKV.hu

BAM3 utazó kiállítás

2014-12-02 12:12:01

BAM3 utazó kiállítás
Alstom kocsikon az amatőr BKV-s művészek munkái

2014. december 2-ától előreláthatólag két hónapig látható a BKV utazó kiállítása, ahol 18 amatőr alkotó közel 40 munkája tekinthető meg az M2 és M4 vonalakon közlekedő két-két Alstom metrókocsiban. A kiállítás különlegessége, hogy a művészek egytől egyig BKV-sok: járművezetők, forgalmi- műszaki- és adminisztratív dolgozók, akik szabadidejükben valamilyen művészeti ágban alkotnak.

Harmadik alkalommal teremtünk lehetőséget arra, hogy kreativitással, művészi érzékkel és jó kézügyességgel bíró kollégáink ne csak mindennapi munkájukat mutathassák meg utasainknak. Az idei BAM3 (BKV-s Amatőr Művészek) kiállítás érdekessége, hogy ezúttal nem a BKV Deák téri múzeumában találkozhatnak kollégáink alkotásaival az érdeklődők, hanem az M2 és M4 vonalakon közlekedő két-két szerelvényben.

Utazó kiállításunkon különböző művészeti ágban alkotó, eltérő technikával dolgozó 18 amatőr művész közel 40 munkája látható majd: fotóművészet, festészet, bőrdíszművesség, grafika, papírmetszet, fafaragás, de makett, gyöngyfűzés és paverpol tecnikával készült alkotás is felkerült a művészi tablókra.   

Keressék menetrend szerint közlekedő BAM3 járműveinket az M2 (2014. december 2-ától) és M4 (2014. december 3-ától) vonalán. A menetrendről további információt honlapunkon (www.bkv.hu), valamint facebook oldalunkon (bkvzrt1) találhatnak (menetrendi eltérések forgalmi okokból előfordulhatnak).

Menetrendi eltérések forgalmi okokból előfordulhatnak!

Várjuk rendhagyó kiállításunkon!

2014. december 2.

BKV Zrt.

 

 

 

 

 


Csatolt dokumentumok: