BKV.hu

Tematikus fotókiállítással készül a BKV a Múzeumok Majálisára

2017-05-18 12:41:42

Ebben az évben 22. alkalommal lepik el a kitelepülő múzeumi standok a Magyar Nemzeti Múzeumot és annak kertjét, hogy a Múzeumok Majálisa keretében érdekes és sokszínű programokkal karöltve mutatkozzanak be az érdeklődőknek május 20-án és 21-én. E színes forgatagnak évek óta részese a BKV Zrt., amely idén egy különleges helyszíni tárlattal készül a látogatóknak.
 
A BKV Zrt. a Deák Ferenc téri Földalatti Vasúti Múzeumban és a szentendrei Városi Tömegközlekedési Múzeumban őrzi a közösségi közlekedés emblematikus járműveit és az azokhoz kapcsolódó, széles körű tájékoztató anyagokat, illetve relikviákat. Az intézmények tárlatából kis ízelítőt kaphatnak a május 20-án vagy 21-én a Magyar Nemzeti Múzeumhoz látogatók, ahol a társaság standjánál lehet bővebb információt szerezni a múzeumok által őrzött közlekedési kincsekről.
 
Ezen felül egy rendhagyó, tematikus fotókiállítást is meg lehet tekinteni a helyszínen: a majális idei „zöld” fókusztémájához kapcsolódóan olyan archív képeket láthatnak az arra járók, amelyek bemutatják a közösségi közlekedés és a fővárosi parkok kapcsolatát. A tárlat mellé foglalkoztatókkal is készül a BKV; lesznek ehhez kötődő feladatlapok, a helyes megfejtők pedig apró ajándékokkal gazdagodnak.
 
A standnál BKV-s ajándéktárgyakat is vásárolhatnak az érdeklődők.
 
A BKV Zrt. szeretettel vár mindenkit május 20-án (szombaton) és 21-én (vasárnap) 9 és 18 óra között a Múzeumkertben!
 


BKV  Zrt.