BKV.hu

Ünnepeljünk idén is együtt! A BKV is csatlakozik a gyermeknapi Családi Fesztiválhoz

2017-05-25 16:30:00

Egy kisgyermek számára az utazás élmény; nem mindennapi kötelesség, nem időhöz kötött rohanás, nem muszáj, hanem élvezet. Sok különböző jármű – kékek, sárgák, pirosak, fehérek, gumi- vagy vaskeréken „járnak”, sínen vagy aszfalton, esetleg vízen, magasak, hosszúak, sőt nagyon-nagyon hosszúak, dudálnak, sípolnak, csilingelnek, még az ajtózáródásnak is van hangja… Sokáig lehetne sorolni, mi minden nyűgözi le a piciket, sokszor a nagyokat is.

 

Május utolsó vasárnapja pedig tényleg a gyerekeké; legyenek kicsik vagy nagyok, lányok vagy fiúk, ez a nap róluk szól, és a BKV Zrt. minden évben segít emlékezetessé tenni: eseményeinken a közös családi programoké a főszerep.

Idén nem önálló rendezvénnyel készülünk, hanem a Családi Fesztivál Andrássy úti programjához csatlakozunk május 28-án, vasárnap, de természetesen a már megszokott BKV-s szórakozásról senkinek nem kell lemondani. A helyszín egész nap ingyenesen látogatható, a gyermekeket BKV-s színezőkkel, makettkészítéssel, KRESZ pályával várjuk, és még egy BKV buszt is kiállítunk, amit kívül-belül megtekinthetnek az érdeklődők.

Az Andrássy úthoz közel, a Városligetben közlekedő Budapesti Sétajáratunkat pedig minden 14. életévét még be nem töltött utasunk 30 forintért veheti igénybe (http://www.bkv.hu/hu/felaron_a_budapesti_setajarattal_2017.05.17).

 

Örömmel segítünk megőrizni a közlekedés élményét, bízva abban, hogy akik most a színezőn dolgoznak, felnőve majd, a munkahelyre rohanva is rácsodálkoznak egy-egy reggel mindarra, ami gyermekként lenyűgözte őket.

 

2017. május 25.

 

 

BKV Zrt.