BKV.hu

Tüzérségi lövedék hatástalanítása miatt lezárták a Budaörsi utat, az arra közlekedő autóbuszok terelve járnak

2015-12-09 17:04:00

Lezárták a Budaörsi utat és az M1–M7-es autópálya közös szakaszát a Sasadi út és az Egér út között, mert az őrmezői csomópont építése közben tüzérségi lövedéket találtak. A hatósági zárás idején a kifelé tartó forgalom a Sasadi úton, a városközpont felé tartó pedig az Egér úton haladhat. A Petőfi híd irányából érdemes a Fehérvári út–Andor utca–Egér út útvonalon, a BAH csomópont felől pedig a Hegyalja út–Németvölgyi út útvonalon kerülni. A lezárás miatti közlekedési helyzetről a BKK Facebook-oldalán, valamint a BKK Info alkalmazáson keresztül is folyamatosan tájékoztatást ad a BKK.

·         A 8-as autóbusz a Nagyszeben utca és Kelenföld vasútállomás M között nem közlekedik, a kimaradó szakaszon a 139R jelzésű rendkívüli járattal lehet utazni.

·         Az 53-as autóbusz módosított útvonalon közlekedik, a Vincellér utca és a Mindszenty József bíboros tér közötti megállókat nem érinti.

·         A 139-es autóbusz a módosított útvonalon közlekedik, nem érinti a Nagyszeben tér, a Regős köz, a Frankhegy utca, a Kaptárkő utca, a Telekes utca és a Gazdagréti tér megállót. A kimaradó szakaszon a 139R jelzésű rendkívüli járat közlekedik a Gazdagréti tér és Kelenföld vasútállomás M között.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A tömegközlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.


Budapesti Közlekedési Központ